ALERTA : Cod galben de inundatii in Bihor

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, marti, atentionari de Cod galben de scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si viituri rapide pe rauri mici cu posibile efecte de inundatii in judetele Cluj, Bihor, Satu Mare, Salaj, Bacau, Suceava, Neamt si Harghita.

Astfel, marti, pana la ora 24.00, ca urmre a precipitatiilor prognozate se pot produce inundatii, precum si depasiri ale cotelor de atentie pe raurile mici din bazinele hidrografice: Crasna – bazin superior si mijlociu (judetele Satu Mare si Salaj), Barcau – bazin superior, Crisul Repede – bazin superior, din judetele Cluj, Bihor si Salaj.

Si meteorologii au emis o informare de averse torențiale, vijelii și grindină în întreaga țară, de marți după-amiază in toata tara. Vor fi averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină. Se vor înregistra, astfel, cantități de apă care, în intervale scurte de timp, vor depăși local 15 — 20 l/mp și izolat 35 l/mp.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri