Alertă națională, după ce un criminal periculos a evadat de sub nasul polițiștilor doljeni

Foto: realitatea.net

Este alertă națională, după ce un criminal deosebit de periculos, care a evadat din arest, în județul Dolj, nu este de găsit de 2 zile. Tânărul de doar 23 de ani urma să fie audiat pentru omor și tâlhărie. Peste 800 de polițiști din întreaga țară îl caută acum, iar patru agenți de la IPJ Dolj sunt cercetați pentru înlesnirea evadării tânărului. 

Polițiștii  îl caută pe Andrei Sorin Cruțan, dar îi și informează și pe cetățeni cu privire semnalmentele acestuia. Bărbatul a fost dat în URMĂRIRE NAȚIONALĂ și CONSEMN LA FRONTIERĂ, iar oamenii legii au fost transmisă recomandarea celor care au informații ce ar putea ajuta la găsirea lui să sune la 112.

Tânărul de 23 de ani are 1.77 metri înălţime, 65 kg, constituție atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent. Bărbatul fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt.

Până în acest moment, polițiștii au primit și verificat de îndată mai multe sesizări primite de la cetățeni, care au precizat că au observat persoane cu semnalmente similare.

Distribuie informația
Alte știri