Alesii PNL din Bihor voteaza si impotriva proiectelor propuse de membrii propriei formatiuni

Traseul intitulat ”Transilvania de Nord, Drumul Apuseni” risca sa piarda finantarea in Bihor si sa afecteze si alte doua judete limitrofe, doar din ambitia consilierilor liberali. Si asta cu toate ca lucrarea, prioritatea 0 pentru infrastructura rutiera a Regiunii de Dezvolate Nord-Vest a fost gandita de vechea administratie condusa atunci de un PNL-ist.

Cum insa liberalii nu l-au putut impune drept lider al administratiei judetene , in acest mandat , pe Mircea Malan au promis ca vor vota impotriva proiectelor cu care va veni majoritatea. Asa au facut si in sedinta din aceasta dimineata. S-au pronuntat impotriva si la proiectul vizand organigrama, statul de functii si regulamentul de organizare si functionare ale Teatrului Regina Maria, proiect inaintat de seful acestei institutii de cultura, liberal cu state vechi, Daniel Vulcu.

Cu toate insistentele si argumentele legate de importanta drumului regional, in lungime totala de 56,5 km pe raza Bihorului, pentru care se asigura prin POR o finantare de 26 de milioane de euro, alesii liberali au votat impotriva si cel putin pentru moment, proiectul a cazut, avand nevoie de doua treimi din sufragiile consilierilor judeteni.

Distribuie informația
Alte știri