Alex George Creț, calificat oficial pentru Jocurile Olimpice de la Paris

Foto: judoinside.com

Alex George Creț este primul sportiv legitimat la Clubul Sportiv Municipal din Oradea ce a obținut în mod oficial dreptul de participare la Jocurile Olimpice de vară – ediția 2024, programate a se desfășura în capitala Franței, Paris. El a îndeplinit din punct de vedere matematic criteriul pentru a participa la cea mai importantă reuniune sportivă de pe planetă.

Sportivul orădean a obținut biletele pentru Paris în cadrul Campionatelor Mondiale de Judo – ediția 2024. Acestea s-au desfășurat în perioada 19-24 Mai anul curent la Abu Dhabi. Creț s-a clasat pe locul 29 în ierarhia finală a probei -90 Kg Masculin. Prin prisma acestui rezultat, coroborat cu parcursul de la competițiile premergătoare, respectiv cu cel al rivalilor, Alex George Creț a acumulat punctajul necesar pentru a fi prezent pe tatami la Paris în această vară.

In luna aprilie anul curent, Alex George Creț a cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene. El a reușit acest rezultat tot în proba -90 Kg. A fost prima medalie obținută de Creț la o competiție continentală de seniori.

Jocurile Olimpice de vară – ediția 2024 se vor desfășura la Paris în perioada 26 iulie – 11 august anul curent.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri