Alex George Cret, medaliat cu aur la Cupa Europeana de judo cadeti de la Teplice

Timp de doua zile, la Teplice, s-a desfasurat Cupa Europeana de judo cadeti (sportivi sub 18 ani), competitie la care au participat 771 de sportivi si sportive din 34 tari, din care 31 din Romania.

Din lotul tricolor, au facut parte si 5 sportivi oradeni, legitimati la LPS-CSS Bihorul Oradea, pregatiti de prof. Olimpia Ianc (feminin) si prof. Emil Morar (masculin). E vorba de: Sarolta Lungu 70 kg, Carina Jurca +70 kg, Robert Boldis 60 kg, David Fodor 73 kg si Alex Cret 90 kg. La aceasta Cupa Europeana de cadeti, sportivii romani au reusit un bilant de 4 medalii (1 aur, 3 bronz), un loc 5 si 4 loc 7.


Cel mai bun rezultat l-a obtinut, din nou, Alex George Cret, legitimat la CSM-LPS Oradea, care s-a impus categoric in limitele categoriei 90 kg (cu 37 de sportivi la start), el obtinand 5 victorii categorice, la ippon. Celelalte medalii pentru Romania, la Teplice, au fost de bronz si au fost obtinute de: focsaneanul Alexandru Matei 50 kg, sibianca Alexandra Pasca 52 kg si pitesteanca Florentina Ivanescu 57 kg, precizeaza situl csmoradea.ro


Distribuie informația
Alte știri