Alexandra Drăgan de la CSM Oradea, campioană națională de tineret la spadă

Spadasinele CSM Oradea au repurtat rezultate remarcabile la Campionatul Național de Tineret al României – ediția 2024. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 11-12 Mai anul curent.

Alexandra Drăgan a devenit campioană națională de tineret în proba individuală de spadă feminin. Ea a înregistrat cinci victorii din șase dueluri în faza de calificare, calificându-se pe tabloul principal. In finala a dispus de Andrea Munteanu, scor 15-14. Acest parcurs a inclus victorie la sportiva în fața căreia a pierdut în faza de calificare, respectiv un succes în fața principalului cap de serie. Așadar, un parcurs de excepție pentru Alexandra Drăgan.

Ea a fost premiată pe cea mai înaltă treaptă a podiumul de către Andrei Timoce, cel care o antrenează la CSM Oradea, fost sportiv de înaltă performanță în disciplina spadă. 

În proba pe echipe din cadrul aceluiași concurs, CSM Oradea a obținut locul 4. Componența echipei a fost: Maria Cîmpan, Alexandra Drăgan și Petra Jurău. La acest concurs au luat startul 12 echipe. Echipa orădeană este antrenată de către Andrei Timoce.

Distribuie informația
Alte știri