Alexandru Lungu şi Adrian Maxim, la „Colosseum Tournament XV”

Duminică, de la ora 20.00, la Arena Antonio Alexe va avea loc Gala „Colosseum Tournament XV”. Evenimentul cuprinde opt meciuri de K1, în două dintre aceştia fiind protagonişti orădenii Alexandru Lungu şi Adrian Maxim.

Alexandru Lungu (45 de ani) va intra în ring cu indianul Satisch Jhamai „The Crazy Indian” într-un meci pe durata a trei reprize la categoria grea. „Vă aştept la sală într-un număr cât mai mare să vedeţi cum îmi distrug adversarul”, a spus „Muntele Bihorului”.

Adrian Maxim se va duela cu armeanul Artyom Grigoryan în limitele categoriei 65 kg, tot într-un meci pe durata a trei reprize. „Nu am mai luptat de vreo şase ani în Oradea. Este o bucurie, dar în acelaşi timp şi o presiune suplimentară pentru că lupt în faţa bihorenilor mei. Sper să le răsplătesc încrederea cu o victorie frumoasă”, a afirmat Adrian Maxim.

Cântarul oficial va avea loc sâmbata, de la ora 18.00, la sala Fit4U din incinta Crişul Shopping Center Oradea. Bilete se mai pot achiziţiona de la sălile de culturism Fit4U din Oradea, dar şi de pe myticket.ro. Gala va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Foto: crisana.ro

Distribuie informația
Alte știri