Alianța USR PLUS Bihor a intrat în linie dreaptă pentru alegerile din septembrie

Marți, 14 iulie, Parcul Cetății Oradea a găzduit, în condiții adaptate situației epidemiologice actuale, evenimentul de lansare a candidaților Alianței USR PLUS din județul Bihor.

Conferința a fost deschisă de către eurodeputatul Dacian Cioloș, președintele PLUS și al grupului politic Renew Europe din cadrul Parlamentului European, împreună cu deputatul USR, Silviu Dehelean.

Candidatul USR PLUS la Primăria Municipiului Oradea este Ioana Mihăilă, medic primar endocrinolog și președinte PLUS Bihor, iar lista de consilieri este completată de Marius Sovarschi, Norbert Barta, Delia Ungur, Vasile Dumitriu, Bogdan Cosma și Adrian Derban.

Pentru Consiliul Județean, Alianța o propune pe Simona Bișboacă, inginer tehnolog, cercetător și antreprenor, lista fiind completată de Mihai Șvab, Andrei Acs, Ciprian Barna, Dan Popa, Traian Cosor, Ciprian Bogdan și Ciprian Frunză.

Candidații au misiunea de a duce viziunea USR PLUS de modernizare a României în unitățile administrativ-teritoriale în care candidează. Scopul final este acela de a asigura pentru  județul Bihor administrații mai transparente, eficiente, care să slujească cetățenii.

„Trebuie să înțelegem odată pentru totdeauna că investițiile în educația și sănătatea copiilor noștri sunt cele mai rentabile investiții pe care comunitatea le poate face. Suntem un oraș european, care aspiră să intre în clasamentul orașelor din Vest, dar ignorăm cea mai importantă resursă: tinerii. Este timpul să facem pasul următor, să punem accent pe oameni și să înțelegem că totul pleacă de la oameni!” a subliniat Ioana Mihăilă, Președintele PLUS Bihor și candidatul Alianței USR PLUS Bihor la Primăria Municipiului Oradea.

„În 30 de ani am avut multe promisiuni în campanii, cu prea puține realizări la sfârșitul mandatelor. De cele mai multe ori incompetența, frica și eșecul au rămas mascate în spatele instituțiilor, “scuza” fiind “nu s-a putut”.  Știu că “a nu face” este o alegere, pentru a evita riscul responsabilității în fața electoratului. Dar… totul pleacă de la oameni!”, a afirmat Simona Bișboacă, candidatul propus de Alianța USR PLUS ca președinte al Consiliului Județean Bihor.

Alianța USR PLUS Bihor își prezintă candidații comuni pentru Primăria Municipiului Oradea și pentru Consiliul Județean Bihor, în prezența președintelui PLUS, Dacian Cioloş, și a deputatului bihorean Silviu Dehelean.

Publicată de USR Bihor pe Marţi, 14 iulie 2020
Distribuie informația
Alte știri