Alianța USR PLUS Bihor continuă să-și prezinte candidații de primari pentru alegerile locale

La final de ianuarie, Alianța USR PLUS Bihor era prima formațiune politică din județ care a demarat prezentarea candidaților de primari pentru alegerile locale. Era vorba de: Sorin Briscan, pentru primăria Beiuș, Radu Gavra la Brusturi și respectiv Vasile Negruț, la Oșorhei. Toți trei vin din mediu privat și nu au mai făcut politică până acum.

Joi, 20 februarie, liderul USR Bihor, Silviu Dehelean a continuat seria prezentărilor. De această dată cu două doamne: Carmen Lezeu și Teodora Ștef.

Carmen Lezeu este inginer chimist, are 52 de ani, e căsătorită și are un copil. Va candida pentru postul de primar în Sântandrei, localitate în care a copilărit și unde trăiește. De mai mult timp e implicată activ în acțiuni de protecția mediului, având un ONG pe domeniu. Carmen Lezeu consideră că la Sântandrei e nevoie de o analiză a bugetului local și o aplicare mai bună a lui pentru comunitate. “Există o problemă cu infrastructura, sunt foarte multe străzi neasfaltate. Nu avem trotuare, mămicile trebuie să își plimbe copiii printre mașini. De asemenea, este o problemă cu calitatea aerului, și din cauza fermelor din jurul nostru”.

Teodora Ștef are 26 de ani și e cosmeticiană. Va candida pentru postul de edil al Pimăriei Căbești. Principalele probleme identificate în localitate sunt lipsa canalizării și deficiențele majore privind alimentarea cu apă pe timpul verii a satului Goila. De asemenea, isi doreste implementarea de proiecte europene privind atragerea turiștilor pe Valea Sohodolului și la biserica de lemn din Gurbești.

Alte știri