Alianta Vestului mai face un pas. Primarii din Oradea, Timisoara, Arad si Cluj Napoca au stabilit unde va fi sediul central

Astăzi, în ședința ordinară a Consiliului Local Timișoara, a fost aprobat un proiect de hotărâre pentru  atribuirea unui sediu pentru Alianța Vestului. Aceasta va functiona in 4 incaperi al Primariei Vechi din Timisorara.

Intr-o conferinta de presa, primarul Nicolae Robu a dat noi detalii despre proiect: „Am hotărât, noi, cei patru primari care am avut inițiativa de creare a Alianței Vestului, ca sediul alianței să fie în Timișoara”, a precizat edilul.

Conducerea Aliantei va fi rotativa. Primul presedinte va fi primarul Timisoarei.

” Deocamdata, trebuie sa ne constituim juridic, sunt gata documentele de constituire juridica, statutul si actul constitutiv, le vom transmite instantelor sa parcurga procedura legala si cand vom avea personalitate juridica, vom angaja inclusiv experti care sa elaboreze proiectele, de la noi vin doar idei de proiecte si expertii vor fi cei care vor detalia lucrurile si vor aprofunda si desigur vor genera proiecte”, a completat Nicolae Robu.

Distribuie informația
Alte știri