Alin Olar noul președinte TLDE Bihor. Comunicat

Vineri, 15 decembrie 2017, a avut loc Conferința Filialei Teritoriale Tineretului Liberal Democrat (TLDE) Bihor, în urma căreia, cei 135 de delegați prezenți au ales noua structură de conducere a organizației județene de tineret pentru următorii doi ani. Alin Olar a fost ales în funcția de preşedinte, alături de 7 vicepreşedinți şi alți 11 membrii cu drept de vot.

”Munca în echipă este rezultatul acțiunii desfășurate de noi și cu siguranță drumul înspre succes. Alături de o echipă consolidată, vom îndrăzni mai mult și cu încredere în valorile promovate de către partidul nostru”, a declarat Alin Olar, președintele TLDE Bihor ales.

La eveniment, pe lângă membrii organizațiilor TLDE din Bihor au participat și o serie de invitați speciali: copreședinții Alde Bihor Traian Bodea și Ciprian Blejan, Corches Dorin, vicepreședinte la Administrația Fondului pentru Mediu și președinte ALDE Oradea, Claudiu Daniel Catana președinte TLDE Romania, Bogdan Lazar vicepreședinte TLDE Romania și secretar de stat în ministerul dialogului social și consultări publice, Chiorean Vlad vice TLDE Romania, Tudor Ionescu vicepreședinte TLDE Romania și Mădălin Botonea secretar general TLDE Romania.

Distribuie informația
Alte știri