Altă mașină fără stăpân ridicată de pe domeniul public orădean

Primăria Municipiului Oradea, prin Poliția Locală, continuă acțiunea de eliberare a domeniului public de maşinile abandonate care încurcă circulaţia sau ocupă inutil locuri de parcare.

Astfel, potrivit prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale, agenţii constatatori au identificat încă un autoturism presupus a fi abandonat sau fără stăpân, aflat pe domeniul public.

Astfel, pe str. Americii nr. 6, a fost identificat autovehiculul (BH 08 FPY) considerat a fi fără stăpân, având următoarele caracteristici: marca VW Transporter, culoare galbenă.

Conform Lg. 421/2002, acesta urmează a fi ridicat și transportat pe str. Academiei.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri