Alte 36 de autoturisme de serviciu noi au intrat în dotarea polițiștilor bihoreni

Joi, 20 august a.c., polițiștii bihoreni au preluat 36 de autoturisme noi, marca Dacia Logan 0,9 TCe, repartizate Inspectoratului de Poliție Județean Bihor de Inspectoratul General al Poliției Române.

Autoturismele nou sosite în parcul auto al Poliției Bihorene fac parte din programul de reînnoire al parcului auto al Poliției Române din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Acestea  reduc deficitul de autovehicule de la nivelul structurilor operative, în dotarea cărora vor intra pentru a fi folosite în activităţile zilnice și vor conduce la creşterea capacităţii de acţiune şi a gradului de siguranţă al cetăţenilor.

Toate cele 36 de autovehicule vor fi repartizate structurilor de ordine publică din cadrul Poliției Bihorene. Astfel, 11 dintre acestea vor fi distribuite la polițiile din municipiul Salonta, municipiul Beiuș, municipiul Marghita, de la Ștei, Vașcău, Valea lui Mihai, Săcueni și Băile Felix, 24 dintre acestea vor ajunge la posturile rurale de poliție din cadrul secțiilor de poliție rurale Borod, Biharia, Cefa, Marghita, Tinca, Valea lui Mihai, Ștei, Beiuș, Oradea, iar unul va fi repartizat la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Bihor.

Noile autoturisme intrate în dotarea polițiștilor bihoreni sunt modele cu patru uși, echipate cu motor pe benzină, având capacitatea de 900 cm cubi şi 90 de cai putere.

Noile autovehicule sunt prevăzute cu un separator metalic între scaunele din faţă şi cele din spate, astfel că persoanele transportate pe bancheta din spatele autospecialelor vor fi izolate. Supravegherea persoanelor transportate se va face cu ajutorul unui sistem de monitorizare amplasat pe bord.

Toate autospecialele sunt inscripționate cu noua colantare, au rampe de semnalizare acustice și optice, un set de roți suplimentar cu pneuri de iarnă și roată de rezervă, prize pentru stații și acumulatori suplimentari.

Autoturismele au număr de înmatriculare provizoriu, urmând a fi înmatriculate pe Inspectoratul de Poliție Județean Bihor.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri