Alte delicte silvice identificate de polițiștii bihoreni

Sâmbătă, 25 aprilie a.c., la ora 18.00, pe strada Tincii din municipiul Salonta, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Salonta au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din localitatea Nimăești, județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară cu remorcă 7 metri cubi de lemne de foc, în valoare de 1.183 de lei, fără documente de proveniență.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și predat în custodie la Ocolul Silvic Tinca.

Tot sâmbătă, 25 aprilie a.c., la ora 15.20, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Lunca, polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din comuna Câmpani, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta 2,34 metri cubi de lemne de foc, specia fag, în valoare de 395,46 de lei, fără a avea documente legale de proveniență a materialului lemnos.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos fără documente legale a fost confiscat.

Distribuie informația
Alte știri