Alte două grădinițe din Oradea vor fi reabilitate. Vezi care

Preșcolarii de la alte două grădinițe din Oradea se vor putea bucura în curând de spații modernizate, reabilitate și eficientizate energetic. Este vorba de Grădinița nr. 27, situată pe strada Păunului nr. 1 și de Grădinița nr. 50 de pe Aleea Cazaban, nr. 35 A.

În acest sens, Consiliul Local a aprobat miercuri, 13 septembrie, indicatorii economici la faza DALI în vederea depunerii spre finanțare a proiectelor de reabilitare a acestora prin Programul Regional Nord-Vest 2021 – 2027. Valoarea totală a investiției pentru Grădinița nr. 27 (regim de înălțime subsol+parter+1 etaj) este de 9,4 milioane lei (cu TVA inclus), iar pentru Grădinița nr. 50 (parter) de 5,5 milioane lei (cu TVA inclus). Termenul de execuție pentru ambele investiții este de 24 de luni.

Prin implementarea acestor proiecte se dorește creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinația de unități de învățământ. Astfel, se propune crearea unor spații moderne, curate și multifuncționale, din care se vor elimina finisajele parazitare, iar exteriorul degradat să fie curățat și reabilitat.

Distribuie informația
Alte știri