Alte două străzi din Oradea vor fi modernizate

În ședința Consiliului Local de azi s-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea a încă două străzi din municipiu. Este vorba de străzile Dâmbului și Nicolae Beldiceanu din cartierul Nicolae Iorga. Strada N. Beldiceanu face legătura între strada Depoului și localitatea Săldăbagiu de Munte și are o lungime de 1.122 metri, iar strada Dâmbului face legătura dintre străzile Colinelor și Libelului, cu o lungime de 287 metri.

În momentul de față cele două străzi au o stare tehnică necorespunzătoare, cu gropi și denivelări, iar strada Beldiceanu este foarte îngustă pe zone multiple, fără trotuare.

În urma lucrărilor, străzile vor fi modernizate, respectiv asfaltate, vor fi amenajate trotuarele, accesurile, se va realiza canalizarea pluvială.

Durata de execuție în cazul străzii Dâmbului este de 6 luni, iar în cazul străzii Beldiceanu este de 10 luni.  

Valoarea estimată totală a lucrărilor de execuție (construcții+montaj) este de 1.894.564,08 lei pentru str. Dâmbului și 8.640.440,13 lei pentru strada N. Beldiceanu.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri