Ambasada SUA: Perioada de înscriere la Loteria Vizelor va reîncepe miercuri, 18 octombrie

Perioada de înscriere la Loteria Vizelor (DV-2019) va reîncepe miercuri, după ce s-au înregistrat probleme tehnice, informează un comunicat al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.

Orice înregistrare făcută înainte de 18 octombrie nu va fi luată în considerare. „Vă puteți înregistra din nou fără să fiți descalificat din cauza trimiterii mai multor înscrieri. Persoanele care se vor înregistra de mai multe ori în timpul noii perioade de înscriere vor fi descalificate”, mai precizează Ambasada SUA.

Noua perioadă de înregistrare electronică pentru DV-2019 va începe miercuri, 18 octombrie, la ora 19,00 (ora României) și se va încheia miercuri, 22 noiembrie, la ora 19,00 (ora României). Departamentul de Stat va trimite un mesaj e-mail automat către fiecare participant la programul Diversity Visa de la care s-a primit o înscriere înainte de 18 octombrie, la adresa de e-mail de la care s-a făcut înscrierea, cu îndrumarea de a accesa pagina dvlottery.state.gov pentru un anunț important.

Distribuie informația
Alte știri