Ambasadorul Israelului, David Saranga, în dialog cu studenții și profesorii Universității Oradea pe teme de geopolitică

Ambasadorul statului Israel, David Saranga, va conferenția marți, 17 mai, pentru studenții și profesorii orădeni pe teme de geopolitică. Titlul conferinței este „Digital and traditional diplomacy”.

Înainte de a veni în misiune diplomatică la București, ambasadorul a fost consilier pentru politică externă al președintelui israelian.

Conferința lui David Saranga se adresează doar studenților și cadrelor didactice ale Universității din Oradea, accesul la eveniment fiind limitat. Alocuțiunea ambasadorului israelian va avea loc, de la ora 10.30, în sala de conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea.

„Vizita ambasadorului statului Israelian la Universitatea din Oradea este, pentru noi, o deosebită onoare. Date fiind competențele domniei sale, conferința va fi, cu siguranță, atât o provocare intelectuală, cât și un real câștig pentru toți cei care vor fi prezenți”, spune conf. univ. dr. habil. Sorin Borza, prorectorul Universității din Oradea.

David Saranga, ambasadorul statului Israel, se află la București din anul 2019, vorbește limba română, iar România a fost și locul primei sale misiuni diplomatice.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri