Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va sprijini demersurile pentru asigurarea continuității curselor aeriene Oradea-Londra

În cadrul întâlnirii de marți cu președintele Consiliului Județean Bihor, Paul Brummell, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, s-a arătat interesat de situația economică a regiunii și posibilitățile investiționale oferite de județul Bihor pentru companiile britanice.

De asemenea, printre tematicile discuțiilor au mai figurat proiecte culturale și situația instituțiilor de cultură. Subiectele propuse de președintele Pásztor Sándor au vizat intensificarea relațiilor economice din ultima perioadă, datorate îndeosebi cursei aeriene, astfel încât pe agenda întâlnirii s-a regăsit și necesitatea acoperirii conexiunilor spre Londra.

„Excelența Sa Paul Brummell va lua legătura cu reprezentanții mediului de afaceri din Marea Britanie în vederea susținerii investițiilor în județul Bihor. Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va sprijini demersurile noastre pentru asigurarea continuității curselor aeriene spre Londra”, a precizat președintele Consiliului Județean Bihor.

Distribuie informația
Alte știri