Ambasadorul Republicii Belarus în România a fost din nou oaspetele Bihorului

La sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Bihor a avut loc o întrevedere între Ioan Mihaiu, Prefectul judeţului Bihor și domnul Andrei M. Grinkevich – Ambasador al Republicii Belarus în România.
Au fost prezenţi la întalnire, Pásztor Sándor – preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, Dacian Palladi –city manager al municipiului Oradea, Lucian Silaghi –director al Direcției de Cultură Bihor și prof. univ. dr. Eugen Victor Macocian – prorector al Universității Oradea.

Fiind a doua vizită a Excelenței Sale în ultimele 6 luni în județul Bihor, aceasta a avut ca scop identificarea unor posibilități concrete de colaborare, care sa vizeze schimburi de bună practică între instituțiile de cultură din județul Bihor și instituțiile similare din Belarus.

Ambasadorul a întreprins în acest sens vizite aplicate la Muzeul Țării Crișurilor, la Universitatea din Oradea, urmând să participe de asemenea și la o întrevedere cu mediul de afaceri județean la Camera de Comerț și Industrie Bihor.

Excelența Sa, Andrei M. Grinkevich, a pus la dispoziția instituțiilor bihorene informații cu privire la evenimentele culturale care se desfășoară în Republica Belarus și a lansat o invitație deschisă de participare la acestea.

Distribuie informația
Alte știri