Amendati pentru graffiti – Doi tineri au fost amendati pentru ca au pictat mobilier urban

Comunicat PMO : În data de 30.05.2016, în jurul orei 20.00, poliţiştii locali au fost sesizaţi prin Dispeceratul Poliţiei Locale Oradea, cu privire la două persoane care executau acte de vandalism, de tip graffiti, pe mobilierul urban din parcul aflat la intersecţia str. Eroul Necunoscut cu B-dul Dacia.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali au identificat două persoane de sex masculin, una în vârstă de 17 ani, iar cealaltă de 24 ani, ambele din Oradea. Persoanele surprinse aveau asupra lor 4 tuburi de tip spray, de diverse culori, pe care le-au folosit pentru a desena pe peretele fântânii din parc. Prin urmare, poliţiştii locali au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 750 lei, pentru „scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereţii clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosinţă comună aflate în locuri publice sau deteriorarea prin orice mijloc a acestora”, conform Legii 61 din 1991 republicată, dar si cu amenzi în valoare de 750 lei, pentru consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public.

Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera noastră de competenţă – 0259.969 – Dispecerat.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri