Amenințare cu pistol în traficul din Oradea/ Un bărbat a ajuns în arest

Luni, 17 ianuarie a.c., în urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, a unui bărbat de 31 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, bănuit de comiterea în concurs a infracțiunilor de șantaj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acesta este bănuit de polițiștii orădeni că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 11.40, în timp ce se afla la intersecția străzii Seleușului cu strada Cardinal Iuliu Hossu din municipiul Oradea, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier în urma căruia nu au rezultat victime, prin amenințarea cu un pistol de tip airsoft, l-ar fi constrâns pe un tânăr de 20 de ani, din Oradea, conducătorul celuilalt vehicul implicat în evenimentul rutier, să îi remită suma de 950 de lei pentru daunele produse, bani care, de altfel, i-au fost remiși la scurt timp, provocând prin aceste acțiuni, o stare de temere și indignare și tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Marți, 18 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei l-au prezentat pe bărbatul de 31 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de șantaj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celui în cauză un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Menționăm că, în acest caz polițiștii orădeni s-au sesizat din oficiu, în urma unei postări din mediul on-line, identificând în scurt timp, în urma investigațiilor efectuate, atât victima, cât și persoana bănuită de comiterea faptei și luând, astfel, cu operativitate, măsurile impuse de lege.

În acest context, vă reamintim faptul că, dacă sunteţi victimă sau martor la săvârşirea vreunei infracţiuni apelaţi imediat numărul unic de urgenţă 112!

Reţineţi timpul şi locul producerii evenimentului, cât mai multe date despre numărul şi semnalmentele persoanelor implicate, înălţime, trăsături ale feţei, semne particulare, vestimentaţie, particularităţi în vorbire sau comportament, numerele și mărcile autovehiculelor folosite şi sesizaţi de urgenţă Poliţia prin Apelul de urgenţă 112!

Numărul unic de apel 112 este un număr telefonic gratuit, pus la dispoziţia cetăţeanului de către toţi operatorii de telefonie fixă sau mobilă, pentru situaţiile de urgenţă ce ameninţă siguranţa cetăţeanului şi a bunurilor acestuia, siguranţa naţională şi alte cazuri prevăzute de lege.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri