Amenzi de 35 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 24 de ore

Luni, 23 octombrie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea abaterilor săvârșite de către pietoni și bicicliști, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată, a depășirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 115 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 35.095 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 12 permise de conducere și cinci certificate de înmatriculare.

Au fost sancționați 71 de pietoni, 11 bicicliști, cinci sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, patru pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, trei pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, au fost sancționate trei opriri neregulamentare, o depășire neregulamentară, două sancțiuni au fost pentru lipsa ITP, iar 15 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Alte știri