Amenzi de 48 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în 24 de ore. 10 permise de conducere, reținute

La data de 31 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combatereaconducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată, a depășirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 98 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 48.510 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut zece permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 44 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 17 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați 14 pietoni, cinci bicicliști, două sancțiuni au fost pentru conducere sub influența alcoolului, alte două au fost pentru nerespectarea semnificației culorii semaforului electric, trei sancțiuni au fost pentru folosirea telefonului mobil la volan fără sistemul de tip „mâini libere”, două pentru opriri neregulamentare, una pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor,iar opt sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri