Amenzi de aproape 35 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 28 de ore. Cele mai multe pentru exces de viteză

foto: arhiva

Marți, 12 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combatereaconducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată, a depășirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 34.800 de lei.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 38 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 13  pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, două sancțiuni au fost pentru conducere sub influența alcoolului, alte două pentru folosirea telefonului mobil la volan fără un sistem de tip „mâini libere”, o sancțiune a fost pentru nerespectarea semnificației culorii semaforului electric, o alta pentru lipsa ITP, iar 23 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri