Amenzi de aproape 50 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 24 de ore. 17 permise de conducere, reţinute

În intervalul 12 – 13 decembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 48 de ore au fost aplicate 114 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 49.590 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 17 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute șase certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 41 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, șapte pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, cinci sancțiuni au fost pentru conducere sub influența alcoolului, au fost sancționați cinci pietoni, șase bicicliști, au fost sancționate două depășiri neregulamentare, două opriri neregulamentare, două sancțiuni au fost pentru lipsa ITP, iar 44 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația
Alte știri