Amenzi de peste 111 mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni, în weekendul de 1 Mai

În perioada 29 aprilie – 1 mai a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în weekendul de 1 Mai, au fost aplicate 223 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 111.380 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 37 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute patru certificate de înmatriculare și au fost constatate 11 tamponări. 

145 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 15 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, 10 pentru conducere sub influența alcoolului, au fost sancționați patru pietoni și doi bicicliști, au fost sancționate patru depășiri neregulamentare, trei conducători auto au fost sancționați pentru lipsa I.T.P., iar 40 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri