Amenzi de peste 116 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 48 de ore

În perioada 9 – 10 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 48 de ore au fost aplicate 241 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 116.110 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 33 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute șase certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 149 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 24 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, nouă sancțiuni au fost aplicate pentru depășiri neregulamentare, trei pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor sau pietonilor,  patru pentru lipsa ITP, iar 52 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația
Alte știri