Amenzi de peste 30 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 24 de ore

Duminică, 4 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore au fost aplicate 83 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 30.160 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 49 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, au fost sancționați 12 bicicliști, două sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, trei pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, patru sancțiuni au fost aplicate pentru depășiri neregulamentare, două pentru lipsa ITP, iar 11 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri