Amenzi de peste 32 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 24 de ore. 7 permise de conducere, reţinute

Marți, 29 august a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combatereaconducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă, a depășirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 32.150 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut șapte permise de conducere și patru certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 48 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, nouă sancțiuni au fost pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați șase bicicliști, patru sancțiuni au fost pentru lipsa ITP, au fost sancționate două depășiri neregulamentare, iar 11 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația
Alte știri