Amenzi de peste 36 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 24 de ore. 4 permise de conducere, reţinute

Marți, 28 februarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă, a depăşirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 99 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 36.665 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut patru permise de conducere. 

Astfel,38 de sancțiuni au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 12 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, patru au fost pentru opriri neregulamentare, două sancțiuni au fost pentru depășiri neregulamentare,  au fost sancționați patru bicicliști sau utilizatori de trotinete electrice, o sancțiune a fost pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor, una pentru folosirea telefonului mobil la volan fără sistemul de tip „mâini libere”, iar 37 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația
Alte știri