Amenzi de peste 37 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 24 de ore. Cele mai multe au fost pentru exces de viteză

Marți, 14 martie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul abaterilor săvârșite de pietoni și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 87 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 37.845 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut opt permise de conducere. De asemenea au fost reținute cinci certificate de înmatriculare.

Astfel, 48 de sancțiuni au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, au fost sancționați 12 pietoni, trei bicicliști,cinci sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, două pentru depășiri neregulamentare, alte două au fost pentru lipsa ITP, o sancțiune pentru conducere sub influența alcoolului, iar 14 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația
Alte știri