Amenzi de peste 40 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 24 de ore. 24 de bicicliști, sancționați

Foto: ilustrativ

Luni, 3 martie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă, a depășirilor neregulamentare și, în general a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 112 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 40.675 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut patru permise de conducere și șapte certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate,31 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, au fost sancționați 24 de bicicliști, 14 pietoni, opt sancțiuni au fost pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, una pentru nerespectarea semnificației culorii semaforului electric, o alta a fost pentru depășire neregulamentară, două sancțiuni au fost pentru lipsa ITP, iar 31 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri