Amenzi de peste 45 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 24 de ore. 6 permise de conducere, reţinute

Marți, 14 februarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă, a depăşirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 91 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 45.045 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut șase permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare.  

Astfel, 56 de sancțiuni au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, șase pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, cinci pentru nerespectarea semnificației indicatorului rutier „Accesul interzis”, o sancțiune a fost pentru conducere sub influența alcoolului, a fost sancționată o depășire neregulamentară, iar 22 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația
Alte știri