Amenzi de peste 45 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 24 de ore. 8 permise de conducere, reţinute

Miercuri, 30 august a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combatereaconducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată, a depășirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 111 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 45.240 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut opt permise de conducere și trei certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 74 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 16 sancțiuni au fost pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați 11 bicicliști, trei sancțiuni au fost pentru lipsa ITP, două pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor sau pietonilor, o sancțiune a fost pentru conducere sub influența alcoolului, iar patru sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

*

Distribuie informația
Alte știri