Amenzi de peste 46 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 24 de ore. 14 permise de conducere, reţinute

125 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în ultimele 24 de ore. Au fost depistați șoferi sub influența drogurilor sau cu permisul suspendat.

Joi, 29 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore au fost aplicate 125 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 46.830 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 14 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 47 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, au fost sancționați 22 de bicicliști, 20 de pietoni, trei utilizatori de trotinete electrice, 10 sancțiuni au fost pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, două pentru depășire neregulamentară, două sancțiuni au fost pentru lipsă ITP, iar 19 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația
Alte știri