Amenzi de peste 48 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 24 de ore. 5 permise de conducere, reţinute

Miercuri, 15 februarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă, a depăşirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 112 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 48.720 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut cinci permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare.  

Astfel, 52 de sancțiuni au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 30 pentru nerespectarea prevederilor legale privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto, nouă pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, trei pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor, a fost sancționată o depășire neregulamentară, iar 17 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația
Alte știri