Amenzi de peste 53 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 24 de ore. 6 permise de conducere, reţinute

Duminică, 13 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 113 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 53.305 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut șase permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 79 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, nouă pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați 16 bicicliști, patru pietoni, două sancțiuni au fost pentru opriri neregulamentare, a fost sancționată o depășire neregulamentară, iar două sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Și în cursul acestei săptămâni, polițiștii bihoreni continuă, zilnic, acțiunile în trafic. Se acţionează cu autospecialele dotate cu echipamente de măsurare a vitezei pe tronsoanele intens circulate ale drumurilor naţionale şi judeţene din județul Bihor, pentru prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, pentru fluidizarea circulaţiei, pentru combaterea vitezei excesive, a conducerii sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise, precum și a altor abateri de la normele rutiere, care pot genera accidente de circulație.

Distribuie informația
Alte știri