Amenzi de peste 54 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni la sfârșit de săptămână

În perioada 6 – 8 mai a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Ca urmare a abaterilor constatate la sfârșit de săptămână, au fost aplicate 133 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 54.593 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 26 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute 11 certificate de înmatriculare și au fost constatate opt tamponări. 

51 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 22 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, 14 pentru conducere sub influența alcoolului, au fost sancționați șapte bicicliști, patru conducători auto au fost sancționați pentru lipsa I.T.P., au fost sancționate patru depășiri neregulamentare, iar 31 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri