Amenzi de peste 69 de mii de lei, aplicate de poliţiştii bihoreni în ultimele 24 de ore. 21 de permise de conducere, reţinute

Miercuri, 12 aprilie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă, a depășirilor neregulamentare și, în general a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 183 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 69.350 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 21 de permise de conducere.

Din totalul sancțiunilor aplicate,144 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 24 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, șase au fost pentru depășiri neregulamentare, alte șase sancțiuni au fost pentru conducere sub influența alcoolului, iar trei sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația
Alte știri