Amenzi în valoare de peste 52 de mii de lei pentru bihorenii care nu respectă restricțiile

Peste 4.600 de persoane legitimate și 409 societăți comerciale și mijloace de transport verificate în ultimele 48 de ore, pentru prevenirea răspândirii şi limitarea infectării cu noul coronavirus, în județul Bihor.

În perioada 7 – 8 mai a.c., sub autoritatea Instituţiei Prefectului – Judeţul Bihor, poliţiştii bihoreni, alături de reprezentanţi ai unor instituţii de aplicare a legii din judeţul Bihor au continuat acțiunile în sistem integrat, în zonele publice aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, terase, în trafic, precum și în mijloacele de transport, pentru verificarea respectării prevederilor legale și a măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii răspândirii Covid-19 în județul Bihor.

În cadrul acțiunilor desfășurate în ultimele 48 de ore, echipele mixte au acționat integrat, au legitimat 4.667 de persoane și au verificat respectarea prevederilor legale dispuse în contextul stării de alertă și a măsurilor sanitare în 217 societăți comerciale, marketuri, restaurante, terase, unităţi de tip fastfood, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, piețe, târguri, parcuri, zone de agrement, gări și autogări.

De asemenea, în cadrul acțiunilor punctuale, au fost verificate 319 mijloace de transport, din care 90 de mijloace de transport public în comun.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 234 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de 52.750 de lei.

Dintre acestea, 147 de sancțiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de 29.750 de lei,au fost aplicate pentru nepurtarea măștii de protecție, 79 de sancțiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de 16.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație, iar 8 sancțiuni, cu amenzi în valoare totală de 7.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea.

În cadrul misiunilor desfăşurate în perioada 7 – 8 mai a.c., pentru prevenirea răspândirii Covid-19 în județul Bihor, au acționat zilnic, în medie, 219 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, 38 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bihor, 2 cadre ale Poliției Locale Oradea, 1 pompier militar din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al judeţului Bihor, 1 inspector al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, 1 comisar al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, 1 inspector al Direcției de Sănătate Publică, precum și 1 inspector al Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri