Amfitrioana emisiunii “Bravo, ai stil” pregateste doua evenimente speciale

Insărcinată în 7 luni, Ilinca Vandici a inceput deja pregatirile pentru nunta şi botez, pe care le va face în aceeaşi zi. Bihoreanca s-a căsătorit în secret cu tatăl copilului ei, Andrei Neacşu, luna trecuta.

Pregătirile pentru nunta si botez nu sunt, însă, uşoare, iar de acest lucru s-a convins şi Ilinca. „Te gândeşti: Gata, trebuie să o fac. Ce am de făcut? Trebue să pun pe hârtie, trebuie să fac aia şi aia. Nu am contacte, nu am pe nimeni, nu am la cine să apelez, nu ştiu nimic”, a dezvăluit vedeta, pentru Ştirile Kanal D.

Deşi cele două evenimente vor avea loc abia peste câteva luni, Ilinca a început pregătirile şi a mers deja la degustări de prăjituri pentru candy bar. Referitor la rochia de mireasă, vedeta spune că aceasta nu va exista. „Nu o să fie rochie de mireasă, dar o să avem ţinute spectaculoase”.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri