ANALISTI: Boom-ul imobiliar din Cluj se mută la Oradea

Specialistii din industria imobiliara pariază că municipiul resedinta al judeţului Bihor va înregistra o creştere exponenţială a numărului de cartiere rezidenţiale, ca urmare a înfiinţării unor noi companii care vor angaja specialişti, salariaţi care îşi vor permite achiziţia de noi locuinţe.

„Putem observa o dezvoltare şi în oraşe secundare precum Braşov, Sibiu, Iaşi, Oradea. Acum nu aş vrea să redirecţioneaz investitorii din Bucureşti către alte oraşe, dar pariul meu este că Oradea va avea o dezvoltare similar cu cea a Clujului pentru că se investeşte. Există aceeaşi politică ca şi în Cluj şi probabil că pe termen mediu şi lung destul de multe companii vor angaja profesionişti şi se va forma această clasă de mijloc care să achiziţioneze imobile”, a declarat Gabriel Voicu, Director New Homes Division,  Coldwell Banker Affiliaes of România, în cadrul conferinţei Real Estate Forum, organizată de Finmedia.

Conform unei analize realizate de  imobiliare.ro, anul tercut municipiul Cluj-Napoca a depăşit în premieră, în trimestrul al patrulea, Capitala în ceea ce priveşte preţurile medii ale apartamentelor.

 

Distribuie informația
Alte știri