Anchetă a Poliției în cazul femeilor intoxicate de la o butelie într-un apartament din Oradea/ În prezent, nu există suspiciuni ca femeile să fi fost victimele vreunei infracțiuni.

Marți, 27 septembrie a.c., la ora 12.16, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la un orădean, că și-a găsit mătușa în stare de inconștiență, în apartamentul de pe Bulevardul Dacia din Oradea în care aceasta locuia, iar o altă femeie, cunoștință a acestora, a fost găsită decedată, în același apartament.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii de ordine publică și de investigații criminale bihoreni, alături de polițiștii Serviciului Criminalistic. Una dintre victime a fost identificată ca fiind o femeie de 88 de ani, din Oradea, aceasta fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, iar, din nefericire, pentru cea de-a doua victimă, o femeie de 79 de ani, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, care se afla în vizită la aceasta, a fost declarat decesul la fața locului.

Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei.

În prezent, nu există suspiciuni ca femeile să fi fost victimele vreunei infracțiuni.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea exactă a împrejurărilor și cauzelor producerii tragicului eveniment.

Distribuie informația
Alte știri