Ancheta în cazul mașinii care a explodat la Arad, preluată de Parchetul General. Criminalul ar fi putut să iasă din ţară

Foto: ISU Arad

Ancheta în cazul morții omului de afaceri Ioan Crișan din Arad, a cărui mașină a explodat, a fost preluată de Parchetul General. Procurorii au deschis dosar penal pentru omor. Între timp, criminaliștii au încheiat cercetarea la fața locului și au deja un cerc de suspecți.

12 ore. Atât a durat prelevarea probelor de la fața locului. Au fost ridicate cadavrul carbonizat al victimei, mașina distrusă de explozie, mai multe cutii și saci cu resturi ale mașinii care vor fi analizate amănunțit.

Adunarea probelor nu a fost o misiune tocmai ușoară, ținând cont că suflul exploziei a împrăștiat bucăți din mașină pe o suprafață destul de mare. Au fost audiați și mai mulți martori și au fost analizate imaginile de pe camerele de supraveghere. Toate probele vor ajunge la Institutul Național de Criminalistică.

Criminalul care ar fi detonat bomba care l-a ucis pe omul de afaceri Ioan Crişan ar fi putut să iasă din ţară imediat după explozie, spune prefectul Aradului, Csaba Toth. Acesta a declarat că închiderea graniţei nu se face atât de uşor, iar distanţa din Arad până la frontieră poate fi parcursă în maxim o oră.

Sursa: stiri.tvr.ro/ aradon.ro

Distribuie informația
Alte știri