Ancheta in Stei. Un tanar este banuit ca a comercializat produse contrafacute

Polițiștii de investigare a criminalității economice au finalizat cercetările și au propus trimiterea în judecată a unui bihorean bănuit că ar fi prejudiciat titularii unor drepturi de autor cu peste 93.000 lei, comercializând produse contrafăcute.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bihoreni de investigare a criminalității economice îl bănuiesc pe acesta că, la 26 februarie 2016, ar fi deținut și expus spre comercializare într-un magazin aparținând unei societăți comerciale din localitatea Ștei, județul Bihor, diferite produse de îmbrăcăminte purtând fără drept însemnele unor mărci consacrate, susceptibile a fi contrafăcute.

În urma expertizării produselor s-a constatat că acestea erau contrafăcute. Prejudiciul total calculat de titularii drepturilor de autor este de 93.976 lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările și au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, cu propunere de trimitere în judecată a celui în cauză.

sf: argument-cs.ro

Distribuie informația
Alte știri