Andre Rieu va susţine patru concerte în România în patru zile consecutive, un nou record al său

Foto: stirileprotv.ro

Artistul Andre Rieu va susţine patru concerte la Cluj-Napoca, în patru zile consecutive în perioada 1 – 4 martie 2023, ceea ce reprezintă un nou record al său, informează un comunicat transmis miercuri de către organizatori.

„Andre Rieu stabileşte un nou record. Patru concerte consecutive pe scena BT-Arena din Cluj-Napoca. Artistul concertează alături de orchestra sa pe 1, 2, 3 şi 4 martie 2023. Concertele maestrului André Rieu în România manifestă o atracţie deosebită pentru publicul din ţara noastră şi atrag, de asemenea, turişti veniţi din toate colţurile lumii. La numai o lună de zile de la punerea biletelor în vânzare pentru cea de-a treia reprezentaţie a concertului din Cluj, celebrul artist stabileşte un nou record pe piaţa concertelor din ţara noastră şi anunţă că va susţine 4 concerte consecutive, ultima reprezentaţie fiind programată chiar de Ziua Mărţişorului”, se arată într-un comunicat trimis, miercuri, de organizatori.

Astfel, André Rieu însoţit de cei 60 de muzicieni ai orchestrei Johann Strauss Orchestra va urca pe scena din inima Ardealului pentru a le dărui tuturor românilor un mărţişor muzical de neuitat.

Biletele vor fi disponibile începând de joi, 8 decembrie, ora 11.00 şi vor putea fi achiziţionate exclusiv din reţeaua Eventim.ro.

„Concertele romantice şi vesele ale lui André Rieu includ piese clasice emoţionante, valsuri, muzică de film şi operă, dar şi melodii pop, interpretate alături de cea mai mare orchestră privată din lume, Johann Strauss Orchestra. Pe muzica lui André Rieu mii de spectatori prezenţi pe stadioane au vibrat şi s-au legănat pe valsul lui Dmitri Shostakovich, pe durata pauzelor mai multor meciuri de fotbal jucate în Liga Campionilor, iar turneele sale mondiale ajung la peste jumătate de milion de oameni în fiecare an”, se arată în comunicatul menţionat.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri