Andrei Gheorghiţă de la FC Bihor va evolua din sezonul următor la echipa Politehnica Iaşi

Jucătorul Andrei Gheorghiţă de la FC Bihor va evolua din sezonul următor la echipa Politehnica Iaşi. Evoluţiile lui bune din ultimul sezon de la echipa din urbea de pe Crisul Repede i-au impresionat pe cei de la formaţia ce în această vară a revenit în prima ligă şi l-au luat în probe.

Fotbalistul, care a fost în ultimul an de contract cu FC Bihor, a fost ofertat, iar în cele din urmă cluburile s-au înţeles, astfel încât Andrei Gheorghiţă a semnat cu echipa din Iaşi şi va juca din acest sezon în prima ligă.

„Clubul FC Bihor îi mulţumeşte lui Andrei Gheorghiţă pentru contribuţia adusă la echipa „roș-albastră”, îl felicită pentru pasul făcut din Liga a III-a direct în prima ligă şi îi transmite mult succes în activitatea sa în continuare!

Jucătorul George Cherman, care a fost şi el în probe la echipa Politehnica Iaşi în această vară, se va întoarce la FC Bihor şi se va alătura lotului de jucători condus de antrenorul Florin Farcaş. El va fi monitorizat însă în continuare de clubul din Iaşi.

Distribuie informația
Alte știri