Andrei Mandache și Bobe Nicolescu, convocați la echipa națională a României

Andrei Mandache și Bobe Nicolescu au fost convocați la echipa națională a României pentru jocurile din campania de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019. Acestea se vor desfășura în luna februarie a anului 2018.

Cei doi jucători de la CSM CSU Oradea au participat și la EuroBasket 2017, respectiv la primele jocuri din actuala campanie, desfășurate în luna noiembrie a anului precedent. Reunirea este programată pentru 18 februarie, la Cluj-Napoca. 5 zile mai târziu este meciul cu Croația, din deplasare, iar pe 26 februarie, partida cu Italia. Aceasta se va desfășura la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

România are o victorie și o înfrângere în grupa din care face parte. Alături de Italia și Croația, tricolorii se mai duelează cu Olanda. Primele trei clasate se califică pentru faza a 2-a a campaniei de calificare. Ultima clasată este eliminată din această campanie, urmând a demara calificările pentru EuroBasket 2021.

Alt component al echipei CSM CSU Oradea, Goran Gajovic a fost convocat la prima reprezentativă a Muntenegrului pentru jocurile cu Slovenia și Spania din cadrul aceleiași campanii.

Distribuie informația
Alte știri