Andrei-Radu Teoran are nevoie de ajutorul bihorenilor! Să-i fim alături

Andrei-Radu Teoran, în vârstă de 16 ani, este elev în clasa a X-a A, la Colegiul Național „Teodor Neș” din Salonta. Tânărul, originar din localitatea Mădăras, se luptă cu o boală cumplită, numită Carcinom Nediferențiat de Rinofaringe. În prezent, Andrei este internat la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca, alături de mama lui, si urmează să inceapa un tratament cu citostatice.

Efortul financiar al familiei, care mai are un copil mic, se bazează doar pe venitul tatălui. Cei care doresc și au posibilitatea pot face donații pentru Andrei, în CONT LEI: RO48BTRLRONCRT0496121201; CONT EURO: RO95BTRLEURCRT0496121201.


Pentru el, Basti Box Salonta va organiza evenimentul caritabil “Să fim solidari cu Andrei!” care va avea loc in data de 20 aprilie, la Casa de Cultură din Salonta, începând cu ora 17:00. Programul va fi deschis de către C.S. Shotokan Karate cu o scurtă demonstrație compusă din tehnici de bază, tehnici de autoapărare și stiluri de luptă, prezentate de campionii secției de performanță sub îndrumarea antrenorului Pocsai Istvan.


Pugilistele de la Basti Box vor deschide meciurile demonstrative de box prezentate împreună cu coechipierii din Oradea, Vintere și Salonta iar în încheierea evenimentului Asociația Clubul Sportiv Arny Dance Salonta va prezenta dansuri Latino Americane și Standard cu perechile de performanță pregătite de antrenorul clubului Arnold Major.

Distribuie informația
Alte știri